Halvin sähkösopimus Vantaa

HALVIN 24KK SÄHKÖ
Fortum

Fortum Takuu 24kk

Halvin kiinteähintainen sähkösopimus.

Halvin sähkö Vantaa

Asuinkaupunkina Vantaa ja hakusessa halvin sähkösopimus? Sen tarjoaa tällä hetkellä Fortum.

Asut sitten rivitalossa Hiekkaharjussa, omakotitalossa Kivistössä tai kerrostaloasunnossa Tikkurilassa, meillä on sinulle Vantaan edullisin sähkösopimus! Fortum Tarkka on halvin pörssisähkösopimus tällä hetkellä. Jos olet määräaikaista ja kiinteähintaista vailla, valitse silloin Fortum Takuu. Silloin lukitset saman kilowattikuukausihinnan sähkönkäytöstä  kahdeksi vuodeksi.  Fortum Duo on erinomainen valinta Vantaan asukkaalle jos pystyt vaikuttamaan sähkönkulutuksesi vuorokauden ajan mukaani mutta samalla haluat varmistaa myös  kiinteähintaisen osuuden sähkölaskussasi.

Onko sinulla yritys ja liiketila Vantaalla? Halvimman yrityssähkön Vantaalle tarjoaa tällä hetkellä Fortum.

Sähkön hinta on korkealla myös Vantaalla, joten suosittelemme, että kilpailutat sähkösopimuksesi tasaisin väliajoin. Sähkölaskurimme avulla pystyt selvittämään mikä on juuri sinulle paras ja halvin sähkösopimus Vantaalle. Meillä on monen vuoden kokemus sähköasioista, joten jos sinulle herää kysymyksiä, ethän epäröi ottaa yhteyttä. Autamme mielellämme.

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

Toistaiseksi voimassa oleva pörssisähkösopimus on hyvä vaihtoehto jos haussa on absoluuttisesti halvinta sähköä. Tämä kuitenkin vaatii että seuraat sähkön hintaa aktiivisesti ja muutat kulutustottumuksiasi sen mukaan, milloin sähkön hinta on alimmillaan.

HALVIN PÖRSSISÄHKÖ
Fortum

Fortum Tarkka

Halvin toistaiseksi voimassa oleva, pörssihintainen sähkösopimus.

Onko Oomi sama kuin Vantaan Energia?

Kyllä. 1.4.2020 Vantaan Energia yhdistyi energiayhtiö Oomiin, jonka jälkeen kaikki Vantaan Energian asiakkaat siirtyivät Oomin asiakkaaksi. Samaan aikaan myös Lahti Energia, Oulun Energia, Oulun Seudun Sähkö, Oulun Sähkönmyynnin osakkaat ja Pori Energia liittyivät osaksi Oomia.

Sähkön siirtohinta Vantaalla maksaa keskimäärin 3 snt / kWh. Tämän lisäksi siirtohintaan kuuluu n. 5 euron kuukausittainen perusmaksu. Lisää tietoja siirtohinnoista löydät täältä.

Katso kaikki sähkösopimukset etusivultamme.

Sähkösopimukset.com
Logo