Tietoa meistä

Sähkösopimukset.com perustettiin vuonna 2022 Euroopan energiakriisin aikaan jolloin sähkön hinta nousi Suomessakin lukemiin, jotka vaikuttivat melkein jokaisen suomalaiseen kotitalouteen.

Ymmärsimme, että nyt on tärkeämpää kuin koskaan kilpailuttaa sähkö ja edullisten sähkösopimusten avulla säästää arjen kuluissa. Sivuston omistaa GepardiMedia OY (Y-tunnus: 3351195-8).

Sivuston ylläpitäjät

Teemu Pesonen

Teemu Pesonen

Teemu Pesonen on Sähkösopimukset.com:n yksi perustajajäsenistä ja alustateknologioiden ammattilainen yli 10 vuoden kokemuksella. Hänen tavoitteenaan on rakentaa Suomen paras sähkösopimusten vertailusivusto – ei sen enempää.

Missiomme

Missiomme on tarjota kuluttajille edullisimmat sähkösopimukset. Esittelemme ajankohtaista tietoa luotettavista sähköyhtiöistä, sähkösopimuksista ja sähkön hinnasta, sekä parhaat sähkön säästövinkit.

Visiomme

Visiomme on olla kattavin ja suosituin sähkösopimusten vertailusivusto sekä tietopankki.

Miksi juuri Sähkösopimukset.com?

Meiltä löydät ainoastaan luotettavat sähköyhtiöt ja rehelliset arvostelut niistä. Haluamme oikeasti antaa vastaukset kuluttajia askarruttaviin kysymyksiin sähköstä ja tarjota markkinoiden parhaat sähkösopimukset.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä [email protected], +358 415727494 tai alla olevan lomakkeen kautta.


Suomen paras sähkösopimusten vertailusivusto - ei sen enempää.

Y-tunnus: 3351195-8
Yhteydenotot: [email protected]

Fortum
Nordic Green Energy
Väre
Oomi

© 2023 Sähkösopimukset.com

Sähkösopimukset.com
Logo