Oomi – Esittely, sähkösopimukset & kokemuksia

Oomi on noussut suomalaisilla sähkömarkkinoilla varteenotettavaksi toimijaksi, joka tarjoaa laajan valikoiman edullisia sähkösopimuksia.
Päivitetty: 20.02.2024

Oomi Energia OY esittely

Yrityksen osoite: Karhumäentie 3, 01530 Vantaa
Y-tunnus: 3101315-4
Puhelinnumero: (09) 2522 1122
Nettisivut: https://oomi.fi/
Perustettu: 2019

Oomin sähkösopimukset

Oomi Kiinteä 24 kk ja 12 kk

Oomin Kiinteä on varma valinta. Se on määräaikainen sähkösopimus joka lukitsee sähkön hinnan koko sopimuskaudeksi, jolloin vältyt markkinahintojen mahdollisilta vaihteluilta. Kiinteähintainen sopimus tarjoaa ennustettavuutta ja taloudellista turvaa.

Sopii parhaiten: Talouksille, jotka arvostavat hintavakautta ja haluavat välttyä sähkön hinnan mahdollisilta markkinamuutoksilta.

Oomi Jousto 24 kk ja 12kk

Tämä sopimus yhdistää kiinteän hinnan ja markkinahintojen mukaan vaihtelevan kulutusvaikutuksen, tarjoten tasapainon ennustettavuuden ja markkinahintojen hyödyntämisen välillä.

Sopii parhaiten: Asiakkaille, jotka haluavat hyödyntää sähkön markkinahintojen vaihtelua ja jotka voivat mukauttaa sähkönkäyttöään edullisimpien hintojen mukaisesti.

Oomi Kesto

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus, joka tarjoaa täydellistä joustavuutta ilman määräaikaa.

Sopii parhaiten: Kuluttajille, jotka etsivät maksimaalista joustavuutta ja eivät halua sitoutua määräaikaiseen sopimukseen.

Oomi Aktiivinen

Tämä pörssisähkö sopimus seuraa sähkön markkinahintaa ja tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden hyödyntää sähkömarkkinoiden hintavaihteluja.

Sopii parhaiten: Niille, jotka haluavat aktiivisesti seurata ja hyödyntää sähkön hinnan muutoksia ja jotka voivat sopeuttaa käyttöään vastaamaan markkinahintoja.

Oomin sähkösopimusten edullisuus

Analysoitaessa Oomin sähkösopimuseten edullisuutta, on huomioitava useita tekijöitä, kuten sähkön hinta, sopimustyypit, sopimusehdot, asiakaspalvelu ja lisäarvopalvelut. 

Kilpailukyvyn osalta, Oomin tarjoamat kiinteähintaiset sopimukset ovat selkeästi hinnoiteltuja ja tarjoavat asiakkaille vakautta sähkön hinnan suhteen. 

Paras tapa arvioida kilpailukykyä onkin halvimman sähkösopimus vertailu omien tarpeiden ja kulutustottumusten mukaisesti. Sivustomme auttaa asiakkaita löytämään markkinoiden parhaat tarjoukset ja sopimukset, jotta he voivat tehdä tietoon perustuvan päätöksen. 

Kun verrataan Oomin hintoja toisen tarjoajan, kuten NGE:n pörssihintoihin, on tärkeää ottaa huomioon sekä hinnat että lisäarvopalvelut, jotka voivat vaikuttaa kokonaiskustannuksiin. Esimerkiksi perusmaksu, irtisanomisajat ja mahdolliset lisäpalvelut, kuten uusiutuvan energian lisätuotteet, voivat vaikuttaa valintaan. 

Oomin historia

Oomi Oy perustettiin vuonna 2020, kun useat alueelliset energiayhtiöt, kuten Vantaan Energia, Lahti Energia, Pori Energia, Oulun Seudun Sähkö sekä Oulun Sähkönmyynti Oy ja sen osakkaat, päättivät yhdistää voimansa. 

Yhtiön perustajayrityksillä oli jo ennestään vankka kokemus ja asiantuntemus alalta, mikä auttoi Oomia saavuttamaan nopeasti merkittävän aseman markkinoilla.

Yhtiön tarjoamat palvelut ja tuotteet ovat monipuolisia. Oomin valikoimaan kuuluvat sähkösopimukset sekä erilaiset energiaratkaisut, kuten aurinkosähköjärjestelmät ja sähköauton latausratkaisut. Yhtiö pyrkii olemaan edelläkävijä uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämisessä, ja se painottaa toiminnassaan asiakastyytyväisyyttä, luotettavuutta ja vastuullisuutta.

Oomi korostaa paikallisten juurien merkitystä, vaikka se toimii valtakunnallisesti. Yhtiön arvot ja missio keskittyvät asiakkaan arjen helpottamiseen ja selkeiden sekä ihmisläheisten palveluiden tarjoamiseen. 

Oomi asiakaspalvelu

Oomin asiakaspalvelu on saanut kiitosta Sähkösopimukset.com tiimiltä heidän kokemustensa perusteella. Tiimimme on havainnut, että palvelu on asiantuntevaa ja asiakaspalveluun on helppo saada yhteys. 

Tämän sähkösopimusoppaan laatimisen yhteydessä Sähkösopimukset.com halusi kuitenkin varmistaa asiakaspalvelun laadun. 

Oomin asiakaspalvelubotti (nimetty Oomin toimesta Pertiksi) tarjoaa nopeita vastauksia, vaikkakaan se ei ymmärtänyt kaikkia kysymyksiä.

Lisävahvistus asiakaspalvelun laadusta kuitenkin saatiin, kun otettiin yhteyttä ihmisten ylläpitämään asiakaspalveluun. 

Livechat-palvelu on käytettävissä arkisin kello 09-17, ja se on osoittautunut käteväksi tavaksi saada yhteys asiantuntijaan. Jos chat ei ole sopiva yhteydenottotapa, Oomin asiakaspalveluun voi soittaa myös suoraan numeroon 09 2522 1122.

Internet arvosteluiden perusteella Oomin asiakaspalvelu on saanut kiitosta siitä, että asiakkaasta välitetään, ja palvelu on ollut kiireetöntä ja huomaavaista. Jotkut asiakkaat ovat kuitenkin raportoineet pitkistä jonotusajoista puhelinpalvelussa

Kokonaisuutena Oomi on panostanut asiakaspalveluunsa, tarjoten sekä automatisoituja että henkilökohtaisia palvelukanavia asiakkaidensa tukemiseksi. Tämä on osa heidän pyrkimystään tarjota laadukasta palvelua ja tukea asiakkaiden erilaisissa tarpeissa sähkösopimuksiin liittyen. 

Oomi kokemuksia

Vaikka kokemukset Oomin palveluista ovat pääosin positiivisia, on tärkeää tunnistaa ja tunnustaa, että jokaisen asiakkaan kokemus on yksilöllinen. Tämän vuoksi Oomin aktiivinen Facebook-sivu tarjoaa arvokkaan kanavan asiakkaille jakaa kokemuksiaan ja saada tukea sekä tietoa muiden käyttäjien palautteista. Yhtiön panostus näkyvyyteen ja asiakkaiden palveluun antaa kuvan siitä, miten Oomi reagoi ja vastaa asiakkaidensa palauteeseen reaaliajassa, mikä on olennainen osa palvelun jatkuvaa kehittämistä ja asiakastyytyväisyyden ylläpitämistä.

Oomin online-palvelu

Oomin online-palvelut tarjoavat asiakkaille helpon pääsyn sähkösopimustietoihinsa, kulutustietoihin ja laskuihinsa. Palvelussa voi:

  • Tarkastella voimassa olevia ja päättäneitä sopimuksia 
  • Seurata sähkönkulutusta 
  • Arvioida tulevien laskujen summia. 

Asiakkaat voivat rekisteröityä palveluun pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella ja saada yleisimpiä sähköasioita hoidettua milloin tahansa. Kokemuksemme perusteella palvelu on erittäin käyttäjäystävällinen, tukien asiakasta sähkösopimuksen hallinnassa.

Oomi sopimuksen irtisanominen

Oomi sähkösopimuksen irtisanominen sujuu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Prosessi sisältää tarkistukset ja mahdolliset laskujen selvitykset. Voit irtisanoa sopimuksen verkkopalvelun kautta, joko muuttoilmoituksen yhteydessä tai jos muutat uuteen osoitteeseen. 

  • Määräaikaisen sopimuksen voi irtisanoa tietyissä tilanteissa, esimerkiksi muuton yhteydessä. 
  • Toistaiseksi voimassa olevat sopimukset päättyvät ilman erillisiä kuluja, ja irtisanomisesta ilmoitetaan suoraan sähköverkkoyhtiölle.

Loppusanat Oomista

Oomi tarjoaa kilpailukykyisiä sähkösopimusvaihtoehtoja, joista jokainen voi löytää tarpeisiinsa sopivan. Olipa kyseessä kiinteähintainen sopimus tai markkinahintojen mukaan elävä pörssisähkö, Oomi pyrkii vastaamaan kuluttajan sähköntarpeeseen joustavasti ja kustannustehokkaasti. Asiakaspalvelun laatu ja online-palveluiden helppokäyttöisyys ovat osa Oomin asiakaslähtöistä lähestymistapaa. Tutustu tarkemmin Oomin sähkösopimuksiin ja löydä sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto.

Suomen paras sähkösopimusten vertailusivusto - ei sen enempää.

Yhteydenotot: info@sahkosopimusinfo.com

Fortum
Nordic Green Energy
Väre
Oomi

© 2024 Sähkösopimukset.com

Sähkösopimukset.com
Logo