Nordic Green Energy – Sähkösopimukset & kokemuksia

Nordic Green Energy palvelee yli 75 000 kotimaista kotitaloutta ja tuhansia yrityksiä, tarjoten räätälöityjä sähkösopimuksia ja auttaen asiakkaita hallitsemaan energiankulutustaan. 

Yhtiö on ylpeä ympäristövastuustaan ja pyrkii jatkuvasti edistämään vihreää siirtymää, tarjoten samalla laadukasta asiakaspalvelua.
Päivitetty: 08.01.2024

Nordic Green Energyn sähkösopimukset

Ilmasto pörssisähkö

Hiilidioksidipäästötön sähkö, jonka hinta määräytyy pörssihintojen mukaan. Asiakkaat voivat seurata hintojen kehitystä ja optimoida sähkönkulutusta.

📄 Sopimustyyppi

Toistaiseksi voimassa oleva.

💡 Sopii parhaiten

Asiakkaille, jotka haluavat seurata markkinahintoja ja ovat valmiita hyödyntämään hinnanvaihteluja.

Uusiutuva pörssisähkö

Uusiutuvilla energialähteillä, kuten vedellä, tuulella tai auringolla, tuotettu sähkö. Hinta perustuu pörssihintoihin ja kuukausimaksuun.

📄 Sopimustyyppi

Toistaiseksi voimassa oleva.

💡 Sopii parhaiten

Ympäristötietoisille asiakkaille, jotka haluavat tukea uusiutuvaa energiaa.

NGE yrityssähkö

Nordic Green Energy tarjoaa yrityksille räätälöityjä sähkösopimuksia, jotka keskittyvät vastuullisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen. Heidän sopimustarjontansa sisältää uusiutuvan energian käytön ja mahdollisuuden valita CO2-kompensoituja tuotteita. 

Yritysasiakkaat voivat myös hyötyä henkilöstöetuohjelmasta ja saada vihreän sähkön alkuperätodistuksen! 

Nordic Green Energyn sähkön edullisuus 

Nordic Green Energyn on erittäin edullinen ja muutenkin vastuullinen valinta. Kilpailuetu markkinoilla on saavuttamalla sen keskittyminen kestävyyteen ja kustannustehokkuuteen. 

Tarjoamalla erilaisia suunnitelmia, jotka on sidottu spot-markkinahintaan ja joissa painotetaan lisäksi uusiutuvia energialähteitä, he tarjoavat joustavuutta ja säästömahdollisuuksia erityisesti niille, jotka seuraavat tarkasti markkinoiden kehitystä. 

EKOenergian kaltaisten ympäristöystävällisten vaihtoehtojen sisällyttäminen valikoimaan korostaa niiden sitoutumista ympäristövastuullisuuteen, mikä voi pitkällä aikavälillä olla kustannussäästöjä aiheuttava valinta mahdollisten tukien ja vihreän energian kasvavan markkinakysynnän vuoksi. 

Löytääksesi edullisimman sähkön vertaile halvimmat sopimukset etusivullamme!

Yhtiön historia

Nordic Green Energy aloitti toimintansa Ruotsissa vuonna 2000. Tämän jälkeen yhtiö on muutamaan otteeseen vaihtanut nimeään ja omistuspohjaansa. 

Nykyään Nordic Green Energy on listattu Oslon pörssissä osana Elmera Group -konsernia, joka palvelee yli miljoonaa asiakasta Pohjoismaissa. 

Nordic Green Energy on tunnettu uusiutuvan energian toimittajana, joka pyrkii tarjoamaan kestäviä ja edullisia sähköratkaisuja, ja sen päätoimisto Suomessa sijaitsee Vaasassa. 

Yritys on Suomen Energiateollisuus ry:n jäsen ja sitoutunut noudattamaan Energiateollisuuden suosittelemia sähkönmyyntiehtoja. Nordic Green Energyllä on yli 50 työntekijää ja liikevaihto oli 83 miljoonaa euroa. Yritys myy sähköä kaikkialle Suomeen ja sen visiona on olla johtava kestävien ja edullisten sähköratkaisujen toimittaja​​​​​​.

CO2-vapaata sähköä

Nordic Green Energy asiakaspalvelu

Nordic Green Energy tarjoaa asiakaspalvelua, joka on tavoitettavissa puhelimitse. Heillä on yksi yhteinen numero sekä yksityis- että yritysasiakkaille. 

Puhelinpalvelu ja aukioloajat

Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun yhtiön kotisivuilta.

NGE digitaaliset palvelut

Nordic Green Energy tarjoaa käyttäjilleen mobiilisovelluksen, joka mahdollistaa sähkönkulutuksen seurannan ja hallinnan reaaliajassa. Sovellus näyttää kulutustiedot, sähkölaskut ja spot-hinnat, ja mahdollistaa myös ylijäämäsähkön tuotannon seurannan niille, joilla on pientuotantosopimus. Sähköautoilijoille sovellus tarjoaa älylatausominaisuuden, jonka avulla auto ladataan edullisimpaan aikaan. Sovellus on ladattavissa App Storesta ja Google Playsta, ja sen käyttöönotto vaatii puhelinnumeron ja syntymäajan. Lisätietoja sovelluksesta ja sen ominaisuuksista löytyy Nordic Green Energyn verkkosivuilta.

Sähkösopimuksen solmiminen

Solmiaksesi sähkösopimuksen Nordic Green Energyn kanssa, voit noudattaa näitä yksinkertaisia vaiheita:

1. Tutustu sopimustyyppeihin

Käy läpi eri sähkösopimustyypit Nordic Green Energyn verkkosivustolla ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto.

2. Syötä tietosi

Täytä tarvittavat tiedot, kuten henkilötietosi ja sähkönkäyttöpaikkasi tiedot, verkkosivustolla olevaan lomakkeeseen.

3. Tarkista sopimusehdot

Lue ja ymmärrä sopimuksen ehdot, mukaan lukien hinnat ja irtisanomiskäytännöt.

4. Lähetä sopimus

Tarkista antamasi tiedot, hyväksy sopimusehdot ja lähetä sopimus sähköisesti.

5. Vahvistus ja sovelluksen lataus

Odota sähköpostilla saapuvaa sopimuksen vahvistusta ja lataa Nordic Green Energyn mobiilisovellus hallinnoimaan sopimustasi ja seuraamaan sähkönkulutustasi.

Näiden vaiheiden avulla voit nopeasti ja helposti aloittaa sähkön toimittamisen Nordic Green Energyltä. Jos tarvitset lisätietoja tai ohjeita, asiakaspalvelu on valmiina auttamaan.

Nordic Green Energyn sähkösopimuksen irtisanominen

Irtisanoaksesi sähkösopimuksesi Nordic Green Energyn kanssa, voit käyttää verkkosivuilla olevaa sähköistä lomaketta tai lähettää peruutuspyynnön sähköpostitse asiakaspalveluun. 

Sinulla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa etämyyntikanavan kautta tehty sähkösopimus 14 vuorokauden kuluessa sopimuksen tekemisestä. Mikäli haluat peruuttaa sopimuksen tämän ajan jälkeen, voit yleensä tehdä sen 14 vuorokauden irtisanomisajalla. 

Kaikissa sopimuksiin liittyvissä asioissa on tärkeää tarkastella Nordic Green Energyn sopimusehtoja, jotka sisältävät tarkempia tietoja oikeuksista ja velvoitteista.

Nordic Green kokemuksia 

  • Nordic Green Energy on saanut kehuja kilpailukykyisistä hinnoista, Jotkut asiakkaat ovat ilmoittaneet, että he ovat olleet tyytyväisiä sähkön hinnan laskuun sopimuskauden uusiutuessa, mikä on ollut merkittävä tekijä heidän päätöksessään pysyä asiakkaina. 
  • Toisaalta on myös ollut negatiivisia kokemuksia. Joissakin tapauksissa asiakkaat ovat kokeneet irtisanomisen vaikeaksi ja palvelun vähemmän joustavaksi, kun viesteihin ei ole vastattu nopeasti. 
  • Asiakaspalvelun laatu on tärkeä osa yrityksen mainetta, ja vaikka joillakin on ollut positiivisia kokemuksia yhtiön asiakaspalvelun ammattitaidosta, toisilla on ollut haasteita vastausten saamisessa. 

On tärkeää muistaa, että yksittäiset kokemukset voivat vaihdella, ja kaikki asiakaspalautteet eivät välttämättä heijasta koko kuvaa yrityksestä. Jos harkitset Nordic Green Energyn käyttöä, on suositeltavaa lukea eri arvosteluja ja verrata heidän tarjouksiaan muihin sähköyhtiöihin, jotta saat kattavan kuvan ennen päätöksen tekemistä​​​​.

Yhteenveto

Valitsemalla Nordic Green Energy -sähkösopimuksen, liityt osaksi ympäristötietoisten kuluttajien yhteisöä, joka arvostaa läpinäkyviä hintoja ja puhtaan energian tuotantoa. Yhtiö tarjoaa laajan valikoiman sähkösopimuksia, jotka ovat joustavia ja sovitettavissa yksilöllisiin tarpeisiin, samalla kun ne tukevat ilmastoystävällisiä energiaratkaisuja. 

Tutustu eri vaihtoehtoihin ja tee tietoinen valinta sähkön alkuperästä, olipa kyseessä sitten koti tai yritys. 

Lisätietoja Nordic Green Energyn sitoumuksesta ympäristöön ja tarjolla oleviin palveluihin löytyy heidän verkkosivustoltaan.

Suomen paras sähkösopimusten vertailusivusto - ei sen enempää.

Yhteydenotot: info@sahkosopimusinfo.com

Fortum
Nordic Green Energy
Väre
Oomi

© 2024 Sähkösopimukset.com

Sähkösopimukset.com
Logo