Sähkötarjous Suomessa alk. 0,45snt / kWh + Spot

Säästä sähkökustannuksissasi ja valitse tämän hetken paras sähkötarjous.

Vertailemme Suomen luotettavimpien sähköyhtiöiden hinnat ja valitsemme markkinoiden parhaat tarjoukset.
Päivitetty: 05.01.2024

Parhaat sähkötarjoukset

2.500kWh
Näytä sähkösopimukset
Löytyi 9 sopivaa sähkösopimusta
Löytyi yksi sopiva sähkösopimus
Antamillasi tiedoilla ei löytynyt yhtään sähkösopimusta

Paras sähkötarjous

Paras sähkötarjous tällä hetkellä on Fortum Tarkka. Voit saada merkittäviä säästöjä vuosittain nappaamalla parhaan sähkötarjouksen.

Sähkötarjous 24kk

Vertailumme paras sähkötarjous 24kk on tällä hetkellä Oomi Kiinteä. Valitsemalla 24kk tarjouksen saat lukittua saman kuukausihinnan, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hintavaihteluista.

Halvin sähkötarjous löytyi sähkösopimukset.comista – Vantaalaisen Juhan perheen sähkölasku tippui 120 eurolla kuukaudessa.

Vantaalla omakotitalossa perheineen asuva Juha, 53, pienensi sähkölaskuaan 120 eurolla kuukaudessa kilpailuttamalla sähkösopimuksen Sähkösopimukset-sivustolla

Energiakriisistä johtuva sähkön hinnan nousu sai Juhan käymään läpi silloista sähkösopimustaan. Hän päätyi vertaamaan sähkötarjouksia sähkösopimukset.comissa, minkä avulla sähkölasku tippui heti kättelyssä 120 euroa kuukaudessa. Vuodessa se tekee lähes 1440 euroa.

Juha, 53

“Edellisellä sähkösopimuksellani olisin pulittanut marraskuussa 360 euroa. Kun vertailin ja vaihdoin sähkösopimuksen, kustannukset alenivat 240 euroon, mikä tulee tarpeeseen, kertoo Juha.

“Minulla oli aiemmin pörssisähkösopimus, mutta vaihdoin sittemmin Fortumin Takuuseen, joka ainakin silloin oli halvin sähkötarjous kun niitä vertailin. Vaikuttaa siltä että sähkön hinta nousee, ja vaikka pörssisähkön avulla saisikin paremman diilin, en ehdi tai jaksa alkaa seuraamaan pörssisähkön hintaa tai muuttamaan kulutustani. Arki pitää minut kiireisenä, turhia huolenaiheita en kaipaa. Yllätyin kuinka paljon eroja eri sähköyhtiöiden hinnoissa on, joten voi kyllä huoletta sanoa, että sähkön kilpailutus kannatti. Halusin sopimuksen luotettavan sähköyhtiön kanssa.”

Logistiikan tuotantopäällikkönä työskentelevä Juha kertoo, että säästetyt rahat menevät asuntolainan suurentuneisiin korkomenoihin ja lasten harrastuksiin. Talvikuukausina sähköä Juhan perheellä menee noin 850 kwh kuukaudessa.

“Vaikka löydettiinkin halvempi sähkötarjous, niin kyllä me edelleen mietimme tarkkaan miten säästää sähköä.”

Miksi sähkötarjouksien vertailu kannattaa sähkösopimukset.comin kautta?

Sähkötarjousten ja -hintojen vertailu voi olla aikaa vievää ja monimutkaista, mutta näin ei sen tulisi olla. Siksi perustimme Sähkösopimukset.comin.

– Sähkösopimusten vertailu sähkösopimukset.comissa oli erittäin vaivatonta. Tärkeää tietoa löytyi yhtiöistä, hinnoista ja sopimuksen pääpiirteistä, joten oli todella helppoa klikkailla eteenpäin ja löytää paras sähkösopimus hetkessä sähköyhtiön kanssa, toteaa Juha.

Lisätietoja sähkötarjouksista

Sivuiltamme löydät kaikki luotettavat sähköyhtiöt jotka pystyvät takaamaan sähköntoimituksen luotettavasti koko Suomessa. Listasta löytyy sekä kiinteähintaisia että pörssin markkinahintaa seuraavia sähkösopimuksia, varmistaaksemme että löydät juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Valikoimastamme löytyy myös sähkösopimus yritykselle.

Kiinteähintaisissa sähkösopimuksissa sähkön hinta on pysyy samana koko 12-24kk sopimuskauden ajan, joten tiedät tarkalleen minkä verran sähköstä maksat. Nämä sopimukset tunnetaan myös määräaikaisina sähkösopimuksina.

Markkinahintaa seuraavassa, eli ns. spot-hintasopimuksessa sähkön hinta vaihtelee aina markkinoiden mukaan. Spot-sähkösopimus mahdollistaa halvan sähkön hinnan jos ajoitat sähkönkulutuksesi alhaisen kulutuksen tunneille.

Lue myös: Sähkösopimus opiskelijalle

Suomen paras sähkösopimusten vertailusivusto - ei sen enempää.

Y-tunnus: 3351195-8
Yhteydenotot: info@sahkosopimusinfo.com

Fortum
Nordic Green Energy
Väre
Oomi

© 2024 Sähkösopimukset.com

Sähkösopimukset.com
Logo