Sähkön hintavertailu – Vertaa ja löydä halvin sähkön hinta

Sähkövertailu auttaa sinua ymmärtämään markkinoiden tarjontaa ja löytämään sähkösopimuksen, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi ja budjettiasi.
Löydä suomen edullisin sähkösopimus
Päivitetty: 11.11.2023

Sähkösopimus vertailu

Sähkön hintavertailu eri yhtiöiden välillä voi säästää merkittävästi rahaa ja varmistaa, että saat parhaan mahdollisen tarjouksen.

2.500kWh
Näytä sähkösopimukset
Löytyi 13 sopivaa sähkösopimusta
Löytyi yksi sopiva sähkösopimus
Antamillasi tiedoilla ei löytynyt yhtään sähkösopimusta

Sähkösopimuksen valinta vertailusta

Kun etsit sähkösopimusta, on tärkeää ymmärtää erilaiset sopimustyypit. Pääasiassa sopimukset jaetaan määräaikaisiin ja toistaiseksi voimassa oleviin sopimuksiin. Määräaikainen sopimus on kiinteällä hinnalla ja kestolla, kun taas toistaiseksi voimassa oleva sopimus on joustavampi, mutta hinta voi vaihdella markkinatilanteen mukaan.

Hinnoittelun ymmärtäminen

Sähkölaskusi kokonaishinta koostuu perusmaksusta, energiamaksusta, sähkön siirtohinnasta ja veroista. Perusmaksu on kiinteä kuukausimaksu, kun taas energiamaksu perustuu kulutukseesi. Jotkut sähköyhtiöt tarjoavat myös kiinteähintaisia sopimuksia, joissa maksat tietyn summan riippumatta siitä, kuinka paljon sähköä käytät.

Sähkövertailun merkitys

Hintavertailun tekeminen on tärkeää, sillä sähkön hinnat voivat vaihdella huomattavasti eri yhtiöiden välillä. Lisäksi eri yhtiöt voivat tarjota erilaisia etuja, kuten uusiutuvan energian käyttöä tai bonusohjelmia. Vertailumme pyrkii auttamaan sinua löytämään aina sen hetkisen edullisimman sähkösopimuksen.

Teemu Pesonen

Teemu Pesonen

Teemu Pesonen on Sähkösopimukset.com:n yksi perustajajäsenistä ja alustateknologioiden ammattilainen yli 10 vuoden kokemuksella. Hänen tavoitteenaan on rakentaa Suomen paras sähkösopimusten vertailusivusto – ei sen enempää.

Suomen paras sähkösopimusten vertailusivusto - ei sen enempää.

Y-tunnus: 3351195-8
Yhteydenotot: [email protected]

Fortum
Nordic Green Energy
Väre
Oomi

© 2023 Sähkösopimukset.com

Sähkösopimukset.com
Logo