Sähkölaskuri — Arvioi sähkölaskusi kuukausihinta

Sähkölaskurimme huomioi sähköyhtiön marginaalin, spot-hinnan, sähkön siirtohinnan ja sähköyhtiön kuukausittaisen perusmaksun.
Löydä suomen edullisin sähkösopimus

Sähkön hinta laskuri

Sähkölaskurin käyttö on erittäin helppoa. Syötä vain arvioitu vuosittainen sähkönkulutus (kWh) ja sähkölaskuri laskee sähkön hinnan puolestasi. Sähkölaskuri auttaa tekemään tietoisia valintoja sähköyhtiöiden vertailussa ja pörssisähkön hinnan seurannassa.

Sähkölaskuri — Lisätietoja

Huomioithan että sähkölaskurin laskemat sähkönkulutus arviot ovat vain suuntaa antavia keskiarvoja. Todelliseen toteutuneeseen kulutukseen vaikuttaa omat kulutustottumuksesi, asunnossasi käytetty talotekniikka sekä kodinkoneet. Sähkön todellinen siirtohinta on paikkakuntakohtainen.

Sähkölaskurin avulla löydät parhaat sähkösopimukset

Sähkölaskurin avulla voit helposti vertailla eri sähkösopimusten hintoja ja löytää itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Sähkölaskuri huomioi sähkönkulutuksesi ja näyttää sinulle eri sähköntoimittajien tarjoamien sopimusten kustannukset.

Voit verrata eri vaihtoehtoja niiden hintojen, sopimusehtojen ja mahdollisten etujen perusteella. Näin voit löytää itsellesi parhaan mahdollisen sähkösopimuksen ja säästää samalla rahaa sähkölaskuissasi.

kWh euroiksi — kWh hinta laskuri

Sähkönkulutuksen laskemisessa apunasi toimii sähkölaskuri, jonka avulla voit muuntaa kuluttamasi kilowattitunnit selkeiksi euromääräisiksi luvuiksi. Sinun vastuullasi on kiinnittää huomiota eri sähkösopimusten hintaan kun kilpailutat sähkösopimuksesi.

Olemme listanneet kaikki Suomen luotettavimmat sähköyhtiöt, jotta uuden sähkösopimuksen etsiminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa. Jos kulutat paljon sähköä, rahaa säästääksesi voit tarkistaa sivuiltamme mikä on tämän hetken paras sähkösopimus ja löytää myös parhaat sähkön säästövinkit.

Usein kysyttyä

Miten laskea kWh hinta?

Sähkönkulutuksen (kWh) hinta lasketaan kertomalla kulutus ja hinta per kilowattitunti keskenään.

Esimerkkinä: Yhden 40 watin hehkulampun 24h käyttö kuluttaa (40 / 1000) * 24) = 0,96kWh. Sähkön hinnan ollessa 15 senttiä per kWh, on 0,96kWh:n euromääräinen hinta 0,144EUR.

Kilowatti (1000 wattia) on tehon yksikkö jolla ilmaistaan laitteen tehoa. Kilowattituntia käytetään ymmärtämään paljonko laitteet käyttävät tunnin aikana energiaa.

Esimerkiksi 1300 watin pesukone kuluttaa päällä ollessaan yhden tunnin aikana 1,3kWh energiaa.

Teemu Pesonen

Teemu Pesonen

Teemu Pesonen on Sähkösopimukset.com:n yksi perustajajäsenistä ja alustateknologioiden ammattilainen yli 10 vuoden kokemuksella. Hänen tavoitteenaan on rakentaa Suomen paras sähkösopimusten vertailusivusto – ei sen enempää.

Suomen paras sähkösopimusten vertailusivusto - ei sen enempää.

Y-tunnus: 3351195-8
Yhteydenotot: [email protected]

Fortum
Nordic Green Energy
Väre
Oomi

© 2023 Sähkösopimukset.com

Sähkösopimukset.com
Logo