Sähkölaskuri – Arvioi sähkölaskusi kuukausihinta

Sähkölaskurimme huomioi sähköyhtiön marginaalin, spot-hinnan, sähkön siirtohinnan ja sähköyhtiön kuukausittaisen perusmaksun.
Löydä suomen edullisin sähkösopimus

Sähkön hinta laskuri

Sähkölaskurin käyttö on erittäin helppoa. Syötä vain arvioitu vuosittainen sähkönkulutus (kWh) ja sähkölaskuri laskee sähkön hinnan puolestasi. Sähkölaskuri auttaa tekemään tietoisia valintoja sähköyhtiöiden vertailussa ja pörssisähkön hinnan seurannassa.

2.500kWh
Näytä sähkösopimukset
Löytyi 10 sopivaa sähkösopimusta
Löytyi yksi sopiva sähkösopimus
Antamillasi tiedoilla ei löytynyt yhtään sähkösopimusta

Sähkölaskuri — Lisätietoja

Huomioithan että sähkölaskurin laskemat sähkönkulutus arviot ovat vain suuntaa antavia keskiarvoja. Todelliseen toteutuneeseen kulutukseen vaikuttaa omat kulutustottumuksesi, asunnossasi käytetty talotekniikka sekä kodinkoneet. Sähkön todellinen siirtohinta on paikkakuntakohtainen.

Sähkölaskurin avulla löydät parhaat sähkösopimukset

Sähkölaskurin avulla voit helposti vertailla eri sähkösopimusten hintoja ja löytää itsellesi halvimman sähkösopimuksen. Sähkölaskuri huomioi sähkönkulutuksesi ja näyttää sinulle eri sähköntoimittajien tarjoamien sopimusten kustannukset.

Voit verrata eri vaihtoehtoja niiden hintojen, sopimusehtojen ja mahdollisten etujen perusteella. Näin voit löytää itsellesi edullisen sähkösopimuksen ja säästää samalla rahaa sähkölaskuissasi. Haetko edullisinta määräaikaista sähkösopimusta vai kenties pörssisähkösopimusta? Meiltä löytyy sopimus jokaiseen makuun, sähkösopimuksia yrityksille ja kuluttajille!

kWh euroiksi — kWh hinta laskuri

Sähkönkulutuksen laskemisessa apunasi toimii sähkölaskuri, jonka avulla voit muuntaa kuluttamasi kilowattitunnit selkeiksi euromääräisiksi luvuiksi. Sinun vastuullasi on kiinnittää huomiota eri sähkösopimusten hintaan kilpailutat sähkösopimuksesi.

Olemme listanneet kaikki Suomen luotettavimmat sähköyhtiöt, jotta uuden sähkösopimuksen etsiminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa. Jos kulutat paljon sähköä, rahaa säästääksesi voit tarkistaa sivuiltamme mistä saat tämän hetken edullisimman sähkön ja löytää myös parhaat vinkit sähkön säästämiseen.

Usein kysyttyä

Miten laskea kWh hinta?

Sähkönkulutuksen (kWh) hinta lasketaan kertomalla kulutus ja hinta per kilowattitunti keskenään.

Esimerkkinä: Yhden 40 watin hehkulampun 24h käyttö kuluttaa (40 / 1000) * 24) = 0,96kWh. Sähkön hinnan ollessa 15 senttiä per kWh, on 0,96kWh:n euromääräinen hinta 0,144EUR.

Mitä eroa on kilowattitunnilla ja kilowatilla?

Suomen paras sähkösopimusten vertailusivusto - ei sen enempää.

Yhteydenotot: info@sahkosopimusinfo.com

Fortum
Nordic Green Energy
Väre
Oomi

© 2024 Sähkösopimukset.com

Sähkösopimukset.com
Logo