Halvin sähkösopimus Helsinki

HALVIN 24KK SÄHKÖ
Fortum

Fortum Takuu 24kk

Halvin kiinteähintainen sähkösopimus.

Halvin sähkö Helsinki

Mikä on tämän hetken edullisin sähköyhtiö Helsingissä?

Halpaa sähköä harvemmin enää on energiakriisin takia, mutta halvimman sähkösopimuksen teet juuri nyt Fortumin kanssa. Jos jaksat tarkkailla sähkön hintaa ja säätää kulutustasi sen mukaan, on Fortum pörssisähkö paras valintasi helsinkiläisenä. Silloin et sitoudu määräajaksi, vaan voit halutessasi vaihtaa sopimusta milloin haluat. Jos halutaan varmistaa saman hinnan kahdeksi vuodeksi on Fortum takuu 24 kk paras valinta.

Vertaathan sähkösopimuksia Helsinkiin sivustollamme. Sähkölaskurin avulla voit laskea mikä on juuri sinulle sopivin sähkösopimus. 

Onko sinulla pizzeria Mellunmäessä vai asutko kenties omakotitalossa Puistolassa? Oletko yöihminen Kalliossa? Kenties liikemies Ullanlinnasta vai opiskelija Lauttasaaressa? Jokainen löytää meiltä itselleen sopivan sähkösopimuksen. Muistathan, että (legendaarista Jörn Donneria mukaillen) kilpailuttaminen kannattaa aina!

Sähkösopimus Helsinki opiskelija

Helsinkiläisten opiskelijoiden kannattaa valita sähkösopimus johon sisältyy opiskelija-alennus. Näin varmistat edullisimman sähkösopimuksen opiskelija-asuntoosi ja voit käyttää opintotukesi muuhun tarpeelliseen.

OPISKELIJA-ALENNUS
Nordic Green Energy

Nordic Green Energy Opiskelijasähkö

NGE tarjoaa opiskelijoille 6 ensimmäistä kuukautta täysin ilman kuukausimaksua.

Helen sähkösopimus

Sähköyhtiö Helen OY (Helsingin Energia) on Helsinkiläinen sähköä tuottava ja myyvä energia-alan yritys. Sähkösopimuksen saat Heleniltä helposti ja luotettavasti, sillä heillä on alalta yli yli 100 vuoden kokemus. Heleniltä löydät laadan valikoiman energiaratkaisuja ja digitaalisia palveluita kuten mm. Oma Helen– mobiiliapplikaation.

Mistä sähkösopimus Helsingissä?

Helsinki on Suomen suurin kaupunki ja sen ansiosta palvelut ovat myös omaan luokkaansa. Poislukien pienemmät paikalliset toimijat, Helsingissä toimii kaikki luotettavimmat ja tunnetuimmat sähköyhtiöt.

Tällä hetkellä parhaan sähkösopimuksen saat luotettavalta toimijalta Fortumilta.

Sähkön siirtohinta Helsingissä maksaa keskimäärin 4,5 snt / kWh. Tämän lisäksi siirtohintaan kuuluu n. 5,5 euron kuukausittainen perusmaksu.

HALVIN PÖRSSISÄHKÖ
Fortum

Fortum Tarkka

Halvin pörssihintainen sähkösopimus.

Katso kaikki sähkösopimukset etusivultamme.

Sähkösopimukset.com
Logo