About us

Sähkösopimukset.com perustettiin vuonna 2022 Euroopan energiakriisin aikaan jolloin sähkön hinta nousi Suomessakin lukemiin, jotka vaikuttivat melkein jokaisen suomalaiseen kotitalouteen.

Ymmärsimme, että nyt on tärkeämpää kuin koskaan kilpailuttaa sähkö ja edullisten sähkösopimusten avulla säästää arjen kuluissa. Sivuston omistaa GepardiMedia OY (Y-tunnus: 3351195-8).

Sivuston ylläpitäjät

Teemu Pesonen

Teemu Pesonen

Teemu Pesonen on Sähkösopimukset.com:n yksi perustajajäsenistä ja alustateknologioiden ammattilainen yli 10 vuoden kokemuksella. Hänen tavoitteenaan on rakentaa Suomen paras sähkösopimusten vertailusivusto – ei sen enempää.

Our mission

Missiomme on tarjota kuluttajille edullisimmat sähkösopimukset. Esittelemme ajankohtaista tietoa luotettavista sähköyhtiöistä, sähkösopimuksista ja sähkön hinnasta, sekä parhaat sähkön säästövinkit.

Visiomme

Our vision is to be the most comprehensive and popular electricity contract comparison website and information bank.

Why Sähkösopimukset.com?

With us, you can only find reliable electricity companies and honest reviews about them. We really want to give answers to consumers' questions about electricity and offer the best electricity contracts on the market.

Contact us

Ota meihin yhteyttä [email protected], +358 415727494 tai alla olevan lomakkeen kautta.


Sähkösopimukset.com
Logo